Måndag den 29 juni

Vilken härlig helg det blev. Det kommer foto så småningom. Jag har dom kvar i kameran ännu så länge. Allt är så varmt så jag har ingen lust just nu att göra ett album. Men det kommer. Nu ska jag hoppa ner i poolen för att sedan gå in och sjunga Allsång på Liseberg.

Dagen/natten före

Oj imorgon kommer alla mina ungar hit med sina fruar och mågar. Om jag samlar ihop alla har jag fem ungar, tre sonhustrur,  en måg, 3 bonusbarnbarn och ett barnbarn . Vi ska slappa o inte göra ngt. Undrar hur många vi blir jag orkar inte räkna. Vi ska äta Taccos väldans enkelt alla får ta det dom vill ha. Nu ska kameran fram. Här ska det fotas. Många bilder blir det nog. Godnattkramar

Svamptider

Oj vad jag längtar till svamptide. Vi har kollat idag men det är LITE för tidigt. Snart kommer sommarkantarellerna då blir det att ränna i skog o mark. Tack vilken härlig känsla.  Båda våra katter går med oss hela svamprundan runt i vår skog. Sedan blir de så trötta att dom sover resten av kvällen.  Vi tar inte med dom till andra ställen tänk om dom rymmer dom små godingarna. Aron vägen 7,8 kg nu och Jimmy c:a 6 kg. Härliga kg dom har. Mina kg är inte härliga. De är lite för många kanske man ska ta bort några innan jag blir för rund. Får se när jag känner för det. Nu vankas det midsommardagsmat så idag blir det inget banta.

Midsommarafton

Härlig dag. Maken och jag har bara slappat. Sillunch är inte så tokigt därefter en utflyckt till Arkösund. Massor av midsommarfirande. Jag blev väldigt förvånad hur många ungdomar 16 år ......... och uppåt dansade små grodorna och hade KUL. Livet är härligt undrar vem som lärt dom alla danser? Dom sjöng och dansade så det stod härligt till. Väl hemma så var solen på sitt bästa humör. Det blev en runda i solstolen under tiden maken-toastmastern ordnade allt till det bästa. Nu är det sängdags och katterna har tagit plats i sängen hos oss. Dom är underbara.
Sov gott det ska jag göra. Jag väntar med att bada i poolen till imorgon. Man måste inte bada bara för att man har en pool eller????
Godnatt

Sill o potatis

Vi kunde inte hålla oss. Ikväll blev det sill o potatis. Men snapsen får vänta till midsommarafton. Det var sååååå himelskt gott så nu står magen i fyra hörn Det gör den lite ändå men vad gör det om hundra år. Allt var så gott ikväll. Nu har jag kollat mina auktioner på Tradera, det är två dagar kvar så vi får se vad det blir. Lite har det blivit men inte tillräckligt. Vi får hoppas på det bästa.

Oj vad det blåser

Idag har det blåst iskalla vindar och varit mulet. En riktig höstdag. Nu har mi kollega sem och givetvis är det massor att göra på jobbet. Undrar hur jag klarade detta förr när jag bara var jag. Antagligen var det mindre att göra, eller så har arbetsbördan ökat. Jag tror på det sista.
Snart är det midsommar och solen måste börja värma upp jorden så jag kan plocka blommor att pryda bordet med.

Lördagkväll

I fredags så väkte mej maken kl 2230. Då hade jag sovit i c:a 2 tim. Han tyckte det var bättre att krypa till säng. Tänk vad smart han är. Jag vaknade utsövd imorse.

Lördagkväll

Smaskens, nu har vi ätit knaperstekta kycklingvingar. Gud i himlen vad gott det blev. Bara vanligt så där rakt upp och ner. Ikväll ärdet härligt här ute hos oss. Imorgon blir det att bada i poolen. Om man kollar i tdningen är solen jättestor så då blir det att sola. Kanske ena dottern vill komma ut. Alla mina barn är välkomna. Det blir att slappa loss rejält.

Äntligen fredag

Härligt härligt med fredag. Får se hur länge jag håller mej vaken framför TV ikväll. Det har varit en händelserik dag på mitt arbete. Hugaligen vad trött jag är. Eefter arbetet bar det av till yngsta dottern för att hjälpa till med montering av IKEA möbler. Det blev bara sååååå snyggt. Dottern har bra smak.
Idag har vi mätt upp c:a 40 mm regn tills nu kl 2000. Men det är toppen för svampen. Det kommer bara att spricka i naturen snart.  Här ska det plockar och frysas. Det går även att ge bort till de som ej hittar ngn svamp.
Nu ska jag hasa mej in till storTV och starta min LapTop det är ju fredag. Halleluja ledig kan det bli bättre.

Tisdagkväll/natt

Hugaligen vad kallt och mörkt det är ute. Nu är det natten och jag ska lägga mej och läsa i boken Män som hatar kvinnor. Jag läser om den. Boken - böckerna är helt underbara. Vi har ej sett filmen än. Jag blir antagligen den enda svensk som ej ser den på bio. Det blir väl DVD när det bli dags. Men OK det går bra det också. Jag är på jakt efter 2:an, 3:an har jag själv. Jag fick låna 2:an när jag läste böckerna förra gången. Jag får nog låna den igen. 
Maken börjar bli lite bättre i axeln. Men det måste nog ta sin tid innan det läker.

Lättlärd

Gud vad bra detta går. Tur att min dotter har tålamod med sin mamma. Hoppas jag kommer ihåg allt den här gången

Fredagkväll

Nu har vi ätit en härlig middag med gott att dricka till. Maken rensar i köket med hö armen intackt. Den vä är nyop. men han klarar detta galant. Vår dotter Therese är här så ikväll blir det att surfa på nätet och imorgon ska vi lösa melodikryssaet. Tänk vad livet är härligt. Små små små detaljer som förgyller tillvaron.
Imorgon ska vi ha gatufest. Förra året var vi ALLA hemma hos oss. Vi pyntade och städade i vårt garage. Men imorgon ska vi vara hos närmaste grannen. Hoppas vädret blir härligt. Vi blir några stycken med alla ungarna och vuxna här på gatan. Allt brukar bli jättetoppen.
På måndag är jag ledig, halleluja, då ska jag på Auktion i Norrköping. Det är något som jag verkligen älskar. Föresten är det loppis både lördag och söndag på Himmelstalund. Kanske man kan åka dit på söndag. Imorgon hinner jag nog inte. Imorgon ska jag tanka bilen vi har fått en kupong från Q-star på 25 öre rabatt och tanken är nästan tom. Ännu något att glädjas åt.
Livet är ganksa behagligt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0