091227

Idag blir det ingen auktion. Det blir en fixardag istället. Vi är lite insnöade. Hasse spikar lister till våran renovering och jag, ja jag leker med datorn. Alla julbilder ska läggas in.
Kanske, men bara kanske det blir en promenad.


091227


091226 kl 0027.

Midvinternatten är mörk och lång. Endast mamman är vaken. Nu är det läggdags ävenför henne. Imorgon blir det Julsånger i Furingsta k:a kl 16. Den 27 blir det auktion i  i Gistad med ungarna mm Bella o Leffe ska bjuda på en soffa. Den ska fixas till om dom blir med den.
Ute snöregnar det och barometern har gått i botten. Undrar ur det ser ut i morgonbitti när vi vaknar.
Idag har vi haft jättehärligt med barn och barnbarn en extra julafton som det brukar bli när vi är såmånga och allt ska klaffa vilket det alltid gör. Oj vad trevligt härligt vi har haft det.

091219 Sovdags

Imorgon blir det att sjunga in julen i Å k:a med pastoratkören.  Därefter ska det bakas pepparkakor, stekas köttbullar och revbensspjäll. Middagen får pizzerian i Ö. Husby fixa. Ingen har tid att laga mat imorgon.
Nu är det natten och de flesta här hemma sover.

091217 Torsdagkväll

Oj oj oj vad snö vi har fått idag. Helt underbart bara man slpper köra bil. Det har gått bra att köra själv Hasse har varit ledig. Alla på väg 209 har insett att det är bara att ta det lugnt. Våra katter vill inte gå ut det är inget vidare väder för dom.
Bella renoverar för fullt här hemma. Lite överallt men gud i himlen vad snyggt det blir. Kanske kommer det bilder när det är klart. Jag lovar det kommer bilder. Tänk vad mycket det gör när det är kunniga människor som fixar och donar. Idag har vi köpt ett jättesnyggt golv till sovrummet. Det ska läggas in i morgon. Spännande. Nu är det nog kvällen maken har krypigt till sängs. Vi sover lite var stans därför att vår säng - 1800 tals soffa - är nymålad. Kanske det blir invigning i helgen, vem vet.
På söndag blir det att sjunga in julen i Å k:a kl 1100. Sedan lackar det mot jul.

3:e advent

Idag är det jullikt ute och vi ska sjunga i Västra Husby k:a. Två st adventskonserter Det kommer nog att bli kanonfint.
Imorgon börjar en ny vecka, veckan för jul med allt vad det innebär. Den 21 vänder det och vi går mot ljusare tider. Härligt, härligt.

Tisdag 091208

Nu är det tisdagkväll och vi ska inte gör ngt bara kolla in TV.  Imrg blir det Linköping med jobbet. Det var ngn teater om rellationsvåld kan bli intressesant. Kul att göra något annat än vardagen.

RSS 2.0