090928

Idag kunde vi inte hålla oss. Vi åkte c:a 3 km bortåt vägen. Knallade in i skogen och plockade c:a 5 l kantareller mest gula. Nu kommer Trattisarna med rekordfart.
Våran granne Gerd fyller 60 år idag så henne har vi grattat med ett äppleträd av sorten Ingrid Marie. Hoppas hon sätter trädet vid tomgräns så att jag kan palla lite äpplen nästa år. Jag älskar sorten Ingrid Marie.

090928


090920 3 l kantareller, Sotbrun Vaxskivling och blek Taggsvamp. Härligt


Härligt, idag plockade vi c:a 20 l kantareller och 3 l lingon. Svampen får flytta hem till Magnus. De har ätit upp all svamp dom fått tidigare. Vi har klippt gräsmattan färdigt och rensat lite i slänten. Imorgon bilr det auktion. Det är spännande.


090913

Hur i hela friden får man texten under bilden.
Det här är c:a 20 l svamp och 3 l lingon. Svampen får flytta hem till Magnus dom har ätit upp all svamp dom fått tidigare.

090913 20 l svamp och 3 l lingon.


090912

Jag undrar vad texten tog vägen till min bild om svampen. Mycket svamp är det c:a 50-60 l vi har inte mätt. Vi har gett bort det mesta. Men en del av svampen har vi lagt på tork. Jag ska skicka den till Falkenberg till en liten fröken som heter Maja. Hon ÄLSKAR svampsås.
Idag har vi gjort massor inför hösten i trädgården. Skönt att få det gjort och snyggt blir det. Nu blir det att pusta ut fram TV-apparaten.

090911 Mycket svamp.


090906 C:a 40 liter kantareller


090901

Oj vad vi har burit Ölandssten. Resten får vi hämta i vecka. Det blir minst 2 vändor till. Men ack så fint det kommer att bli här hemma på tomten. Funderar på att leja bort projektet, undrar vem som har lust att lösa detta åt oss. Jag har mina funeringar.
Ikväll har vi renat poolen och badat flera gånger detta är himmelriket. Vad härligt det är. Snart, snart, snart jättelångt bort så ska vi fixa för vintern till poolen. Då deppar jag nog ihop en litenstor stund. Jag gillar verkligen poolen.

RSS 2.0