100224

Nu har det gått 8 dagar och jag har gått ner 3,5 kg och mår toppen. Ingen halsbränna eller annat otyg i magen. Ikväll är det -13,5 ute ochkallare blir det inatt. Idag har solen vräkt ner ett par timmar det var så himla härligt. Men snart kommer vi till våren ? eller ?
Min arbetskamrat är ledig i 2 dagar så nu får jag kämpa själv. Men det är ingen fara jag kör på som vanligt och kanbara göra en sak åt gången.
Nu är det kväller och Sverige har tagit guld i skidstafett. Gud vad spännande det var. Det är så att även jag kollar in mycket av OS vilket jag ej brukar göra.

100221

Idag har det gått 7 dag sedan jag började med GI metoden och jag har gått ner 2,5 kg. Men så bra jag mår. Magen är perfekt och mitt humör på topp. Det är det annars också men just nu känns det så himla bra. Idag har vi inte gjort någonting. Maken har skottat lite. Vår granne Bosse Leo var här inatt och tog bort allt framför garaget. Tack för att du finns Bosse.
Jag har lekt med min dator hela dagen och slagit rekord på ett spel på Face book. Hoppas att jag har några kamrater kvar efter detta.
Nu är det tänkt att jag ska damsuga av lite här hemma så det är bäst jag börjar innan jag ångrar mej.

100221 Här skall solstolar och parasollet stå. Man kan knappt tro att det kommer att funka i år.


Här är Aron favoriväg ut från altanen, i vanliga fall. Just nu inser han att det inte funkar så bra. Det är alldeles för mycket snö. Tänk om han går vilse i all snö. Det är över 1 m där ute


100217 Lite nytt om mej själv

I måndags var jag hos damfrisörskan Helena och blekte slingor. Håret blev klippt riktigt snyggt.
Då passade jag på att träffa Pernilla  nagelreparatören. Mina naglar behövde en omgång.
Jag började äta och dricka riktigt. Tänkte gå ner lite i vikt. Typiskt att batteriet till min våg tog slut men idag är det ordnat. Nu är det bara att väga sej. Jag har gått ner 1,5 sedan måndags. I 14 dagar ska jag hålla på det behövs till vår/sommaren Om det nu blir ngn vår. 
Idag har jag varit på mammografi. Hör jag inget märkvärdigt därifrån så är nog livet väldigt toppen, det är det iallafall. 
Nu kollar jag in Lyxfällan det är härligt vad allt går att ordna.  

100212

Maken sover, katten sover och jag sover till och ifrån, skönt att vara ledig. Idag har vi varit inne på staden och köpt en digital fotoram. Kul att kolla in alla sina foton som bara ligger i datorn till ingen nytta. Imorgon ska jag lägga in mer bilder.
Ikväll blev det Pomme med löfbiff, en bortglömd favorit. Jätttegott.
Jag hade tänkt sitta i en snödriva idag och bara njuta och så blev det grått grått ute. Himla otur. Men det kanske kommer bättre dagar. Färhoppningsvis blir det vår snart.


Idag fick Hasse skotta av växthustaket. Det bågnade av all snö. Idag gör vi så lite som möjligt. Kl 17 ska vi vara på Rejmes och träffa MC-kamrater för att disskutera en ev Tysklandsresa i vår. Undrar om det blir någon vår? Jag vill ju ha det nu.


100207 Undrar om detta någonsin kommer att försvinna. Det kommer nog att ta tid.


Detta är vår enda utväg till omvärlden. Nyskottad och lagom bred. Var kommer allsnö ifrån? uppifrån javisst men dessa mängder. Kan det någonsin försvinna.


Aron undrar nog vad som har hänt i hans liv. Först mister han sin kompis och sedan all denna snö.


100203 Här ska jag ha mina odlingar om det blir vår och snöfritt någon gång. Detta är bara vackert men inte kul alls.


100203 Här brukar vi ligga och sola. Snödjupet är lika högt som staketet


RSS 2.0