100130 Nyskottad gång fram till dörren.


100130 Huset inbäddat i snö. Undrar om det någonsin kommer att smälta.


100123 Lilla fönstret. Jaha nu kanske man måste vitt överallt. Imorgon får Bella som bestämmer över våra liv hjälpa oss med hur det ska vara så att det blir snyggt överallt. Jag vet att det blir mera måla.


100123 Vi tror nog att det måste bli en ny kompis till Aron. Han är lite nere och letar om nätterna efter sin kamrat Jimmy. Stackars Aron som inte förstår vad som har hänt.


100123 Katten Aron ligger på Jimmys favoritplats och njuter. Idag har Aron varit ute en liten stund. Han vill inte vara själv.


100123 Nu har man avnjutit en god middag. Hasselbackspotatis, kotlett i ugn, färska nystecka champinjoner och färsk nykokt broccoli. Gott att dricka därtill. Bella har målat runt om våra köksfönster. Vårat kök blir som nytt.


Nu är man med i Folbladet. Min kollega och jag fick besök av Folkbladet i veckan och de tog en massa bilder. Det handlade i första hand om den nya lagen som gäller "Hävt men ej avhämtat gods" Kanoners för oss som jobbar med detta. Nu blir det lättare


100117 Söndageftermiddag

Idag har jag hunnit hur mycket som helst. Vilket käns jättebra. Nu blir det en middag på hemkörda köttbullar och potatismos. Därefter bär det av till Kuddby k:a för körsång. Det är härligt riktig medecin för själen. Det kan behövas efter lördagen som inte blev så bra för oss. Katten Jimmy mår säkert bra nu. Sorgligt är det. Stackars Aron kattkompisen går här hemma och undrar vad som hänt egentligen.
Imorgon är det jobb igen Det käns bra att veckorna flyter på som vanligt så det kan få bli vår/sommar snart. Poolbad hurra. Mycket trevligar än att skotta snö. Hugaligen för snö.

100117 Hej då Jimmy. Nu har du det bra där du är. Inget ont mer. Gud vad din kompis Aron saknar dej. Han går här och letar och han sitter i fönstret och kollar. Vi får se om det inte måste bli en ny kompis till Aron. Livet är konstigt ibland.


091231 Maken och jag på Nyårsafton. Vi åt Plankstek med rosa Champagne. Härlig kväll tillsammans med den man älskar mest i hela världen. Kvällen blev helt underbar.


Alla är jättekoncentrerade


Henka siktar


Oj oj vilken hellyckad spelkväll vi har haft här hemma med våra döttrar och deras killar. Vi åt jättegott Bellas Baconlindade kycklingfileér med ris och en vansinnigt kaloririk sås. Men hugaligen vad gott det var.


100108

Kollar in Animal Planet hur kan människor behandla djur på detta viset.

100107

På jobbet igen efter en lång ledighet. Ganska skönt att det blir som vanligt igen. Tyvärr är det isandes kallt och snorhalt ute. Har idag åkt på  Arkösundsvägen in kl 0620 och hem kl 1622 Hugaligen vilken tid det tog. Det var glashalt och jag som hatar att köra när det är halt. Stannade vid Konungssund och släppte förbi ett låååångt pärlband av bilar. Ingen ska behöva känna sej stressade för min skull. Hoppas det blir vååååår och barmark snart.
Julen, Nyår och Trettorhelgen har förlöpte väldans trevligt och gemytligt. Lagom paket och lagom med mat. Tyvärr så tycker inte vågen det. Men det får jag väl fixa till det här framöver.
På tisdag börja körövningen igen och då hastar det mot påsk och vår med alla dess sånger. Härligt.
Min dotter Bella har varit här hemma massor och hjälp till med renovering av div utrymmen. Det blir så fint som attan. Senast tyckte hon vi skulle måla om vårt hus, jaha hon är ju ung och då är inget besvärligt. Ska jag måla om ska det var rött med vita knutar. Vi får väl se hur det blir med den saken. Det låter himla dyrt tycker jag men vem vet vi kanske vinner en slant och då finns det ju andra som göra det. Idag är det vitt med flaggblå knutar, snyggt det också men opraktiskt.

RSS 2.0