110420

Idag är det dymel onsdagen. Jag har klarat mej utan lappar på ryggen. Tror jag. Imorgon blir det Blåkulla. Kvasten är trimmad och GPS är ganska ny så det blir inga problem för min del. Vilket härligt väder vi har på Vikbolandet. Alla mina krukor som fått bo i garaget under vintern är nyplanterade och ser ut att må bra. Växthuset är lagat, tack Hasse så bra det blev. Kommer bilder en annan dag. Imorgon är det sista dagen sedan väntas 10 dagar ledigt. Bara njuta.
Lite sång blir det i påsk och även en 60 åring ska firas, det blir nog toppen. Hon bor 1,3 km från oss så ingen transport behöver ordnas. Bara att njuta.
Sången blir i  Östra Stenby och Kuddby k:a. Sånger om Jesus på korset o s v. OK inte så tokiga sånger. 
Ikväll har vi kollat in trädgården. Vad det blommar fint och fåglarna llåter så in i katten. Nu är det vår. 

110403

Härligt härligt nu går vi mot våren. Idag är det +14 ute och vi har klippt och rensat i trädgården. Härligt. Snart får vi lyfta av locket på poolen. Tyvär så regnar det ute men vi han det vi skulle iallafall. Inomhus är det varmt och skönt och vi har en falsk Moussaka i ugnen. Mumsfillibabba.
Mina blå panseér är satta i jorden och sanrt blir det fler. I vecka ska vi köpa 10 säckar planteringsjord och fylla upp där det behövs.
Imorgon är det måndag och jag vill egentligen vara hemma och pyssla. Men kommer tid kommer råd. Lönming den 25 om jag har varit på jobbet som vanligt.
Nu måste jag kolla ugnen. Kanske det kommer en bild lite senare.

RSS 2.0