101030

Nu när det snart dags att åka till Lyse k:a utanför Lysekil. Vi skall på konsert. Kören Ärter o fläsk framför Krisitna från Duvemåla, tillsammans med Lysekils musikkår.
Igår fick vi massor av god mat och dricka av lillasyster med svåger. Makenn och jag mår alldeles jättebra.

101022

Jaha nu är det änligen fredag och vi ska bara slappa i hela helgen. Det känns så himla skönt att inte göra något.  Ikväll blir det att slappa TV och hoppas att jag är vaken en liten stund till. Mina killar katten Aron och gubben Hasse är hemma och slappar de också. Hela familjen är samlad. Hade bra för det ska vi ha. Jag har blivit med en Iphone4 undrar när jag lär mig allt. Just är problemet att logga in på Itube. Men det fixar sej nog. Annars på jag be Viktor Örström om hjälp. Han är en fixare.

Härligt med de små liven


Härligt att sova på mormors och morfars soffa.


Härligt att sova på mammas och pappas soffa.


Vad små dom är


Visst är hon fin, mitt lilla barnbarn.


101011

Oj vilket fint barnbarn vi har fått. Jonna är bara såååååå fin. Nu är det kväller och vi har fått träffa vårt barnbarn massor av gånger. Tänk vad fina de små liven är. Hoppas det blir barnvakt snart. Nu ska jag sova och drömma om när det blir barnvaktsdags.
Idag +1 ute, lite kallt för att vara dagens datum. De har hotat med frost inatt. Tur att vi har fått in växterna. Snart är det vår och tiden går väldans fort.
Kramis nu är det skönhetssömn som gäller, undrar om det hjälper.

Jag är mormor, Jag är mormor, Jag är mormor. Jonna är är hur underbar som helst. Tänk att dom är så fina. Ikväll har vi varit och kollat in tjejen. Underverk. Alltså helt enkel underbar.


101003

Idag har jag, maken och dottern varit i Vikbolandsskogarna och plockat hur mycket kantareller som helst. Detta är bara hur underbart som helst.  All vår svamp som vi plockar nu ger vi bort till våra kamrater. Det går bra så länge de ej säger nej. Vi kan inte låta bli att plocka svampen när den bara står där i naturen.
Ikväll blir det nagelvård efter 1,5 v semester med mycket gräva och målning. Jag målar det blå som sitter på vårt hus. Det har blivit solblekt efter några år. Men snyggt blir det. Nästan som nytt.
Nästa damklubb blir det svampcrepes, damerna saknade det sist dom var här. Enkel matsedel när man vet vad som ska bjudas.
Nu blir det att slappa TV med nyklippt make och jättestort berg av kantareller på bordet. Dom ligger där för att torka till lite innan vi tar dom till jobbet. Det blir Lasse och Karin, Lasse och Karin, javisst 2 familjer med samma namn, som får dom.

101003 Detta är hur mycket svamp som helst från Vikbolandsskogarna


RSS 2.0