100525

Löning hurra. Undrar bara var jag ska göra av hela min lön. Har varit på samma ställe i 41 år. Kan en hel del. Men vem bryr sej.
Jag gör det jag ska göra och sen då !!!!!!!!
Jag går i pension om 4 år om Gud vill och Jesus dröjer. Jag har så jag klarar mej. Men uppskattningen då ????
Jag tror jag struntar i det. Jag har min kunskap och det skrämmer nog en hel del och det får vara som det är.
Nu tror jag att det är dags för bingen,
Min trädgård är fixad och husvagnen är hemma. Imorgon blir det att packa den med det som tillhör vagnen.
Men jag måste ha en TV med tillbehör. Samt en del till mina dataspel. Hurra vad det ska njutas.
Maken får fiska och jag spelar dataspel, vad kan gå fel. Inte ett enda dugg. Maten i frysen och jag vinner över alla strategierna. Kanoners.

Själva TV-masten 369 m högt in i himlen. Högst upp är det en restaurang som snurrar varje halv timme. Vi var ej uppe.


I bakgrunden är vårt hotell som är 38 våningar högt. Den här gången bodde vi på 15 vån, hugaligen vad högt det är. I förgrunden är det TV-tornet som är 369 m högt.


2 grabbar och 1 kvinnlig mc-polis i Berlin. De firade fredan 70 år tillbaka. Ja jäklar vad fräna dom var. Jag hade nog velat åka baktill en liten stund. Då skulle jag vinka till folket.


Det får nog bli denna lite lagom stora Limosin med egen chaufför. Vilken lyx men det är jag nog värd. Limosinen var lagon shoppinglång.


Den här Mercedesen beställde vi när vi var i Berlin. Undrar bara hur vi ska kunna betala den. Men det ordnar sej nog. Jag får öppna ett nytt konto i ngn bank. Drabanten fick dom vänta på i 10 år. Men ska jag vänta så länge så vet jag inte hur det går


Berlinermuren. Jag tänker på alla som försökte komma över den här muren, som var helt onödig.


En helt underbar resa till Berlin. Mycket att titta på men det var alldeles för kallt. Tur att vi hade varma kläder med oss. Den här bilden är på Fredrik den 2:a eller Fredrik den stora. Jag struntar i och skriva på Tyska. Jag är inte så bra på det.


RSS 2.0