090727

Kl 2314 Kanontrött, har redan sovit TV en stund. Nu ska jagg hasa mej till säng. Alla mina killar maken o två katter sover redan. Jag tänkte se Beck men somnade typiskt. Ja ja så kan det bli. Godnatt

090724 Massor av svamp


Torsdagnatt kl 2255

Gud vad trött jag är. Maken ligger och katterna väntar på att jag ska lägga mej också. Jag tänker läsa lite i Stig Larssons triologi. Jag har börjat  om i böckerna dom är så himla bra. Längtar efter att få se filmen men antagligen är jag den enda svensk som ser den på DVD men va fa.......... Vi har en 50 tum med biosystem här hemma så vad gör det. Snacka om biogodis.
Idag har vi ej plockat svamp men imrg är det dags igen. Kolla på www.fago.pixbox.se där syns det hur mycket svamp vi plockat. Nu är det natten.
Godnatt

Det är så himla härligt att plocka svamp så rensningen blir rena rama njutningen


Mer svamp


Svamptider


Mina svampar

Kolla in bilder

Äntligen semester

Nu så är det äntligen semester 4 v bara slapping taim, hur underbart som helst. Kanske någon utflykt IKEA !!!!! servetter och ljus behövas alltid. Nu är det svampen som gäller,de bara tokväxer upp ur jorden nu. Ops mu slår köksklockan 2300 Hasa sej till säng är det som gäller

Lördagkväll den 4 juli

Oj vad tiden går fort. Det är allra redan juli månad. Idag har jag grävt bort vårat gamla land. Det ska få växa gräs på det. Nu får det gärna börja regna. Gräset är nyklippt så nu kan det börja om att växa. Jätteskönt med poolen bara att hoppa i om man blir varm.

RSS 2.0