100721

Ganska härligt att vara tillbax på jobbet igen. Ganska lagom att gör, mycket städa blir det. Idag flexade vi och lade oss i solen när vi kom hem Hasse servade mej med gott att dricka och en god middag blev det. Nu ska jag hasa mej till sängs och läsa i min bok.

100710

Idag har världens bästa grävare varit här i värmen. Jag ville möblera om lite men maken sa nej. Då hade jag ideér om att möblera om på tomten. Sagt och gjort. Vi har flyttat boden och gjort en ny lite väg upp till nya tomtgränsen. Himla bra blev det. Nu ska det bara på grus och kanter. Vår tomt blir som ny. Härligt.
Vilken värme vi har på vår semester. Kan inte vara bättre men hur skulle det vara utan poolen. Kan inte tänka tanken.
Nu blir det slapping framför TV i värmen.

100707

Idag har vi varit hos veterinären med katten Aron. Stackarn har nog förhoppningsvis blivit biten av en orm. Hans hö arm och hnad är väldigt svullen. Tur att man har försäkring idag kostade det 3 100 med medecin och läkarbesök. Får se hur mycket vi får tillbaka.
Huvudsaken är att Aron blir som vanligt igen. Dom har tagit en del prover som vi får svar på nästa vecka. Katten är så otroligt snäll alla som undersökte honom hade ej träffat en så snäll katt. Han är underbar. Hoppas nu han piggnar till. Det är utegångsförbud i 14 dag, gud vad sur han ska vara under den här tiden.

100704

Äntligen börjar svampen komma. Härligt härligt. Idag är det nog den hetaste dagen för i år och då passar vi på att plocka svamp.
Vi fick brottas med mängder av flugor vilka jag hatar som pesten.
När vi har den här hettan, tack och lov nu när vi har sem. Då är det tur att poolen finns i vår närhet. Vi badar massor. Vilken lycka att ha den här i vårt paradis.

100704 Hurra vår första svampskörd för i år. Nu blir det till att kolla över sina svampmarker innan ngn annan gör det.


RSS 2.0